Kolm erakonda otsustasid Järva vallas alustada koalitsioonikõnelusi

Urmas Glase
Copy
Keskerakonna Järva osakonna esimehe Priit Seire sõnul alustatakse täna möödunud ööl kokkulepitud läbirääkimisi Järva valla valitsuskoalitsiooni moodustamiseks.
Keskerakonna Järva osakonna esimehe Priit Seire sõnul alustatakse täna möödunud ööl kokkulepitud läbirääkimisi Järva valla valitsuskoalitsiooni moodustamiseks. Foto: Urmas Glase

Valimistele järgnenud ööl otsustas vaid kolme häälega EKREle alla jäänud Keskerakond kutsuda Järva vallas Reformierakonna ja Isamaa erakonna  valitsuskoalitsiooni moodustamiseks läbirääkimiste laua taha.

Keskerakonna Järva valla osakonna esimees Priit Seire teatas, et nad otsustasid uues vallavolikogus esindatud erakondade ja valimisliidu eestvedajatega suhtlemise järel alustada koalitsiooniläbirääkimisi just Reformierakonna ja Isamaaga.

"Kohtusime ka EKREga, kuid kahel liidril on mõlemal suured soovid. Tunni ajaga pole lihtne kokku leppida uut koalitsiooni. Eks erimeelsusi ja kitsaskohti ole kõigiga, kuid leidisme, et mõistlikum valik on alustada läbirääkimisi just Reformierakonna ja Isamaaga," selgitas Seire.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles