Järva vald tähistab sel nädalal neljandat sünnipäeva

Järva Teataja
Copy
Järva valla sümboolika
Järva valla sümboolika Foto: Järva vald

„Järva vallas on hea elada, sest siin on mõnus elukeskkond ja head inimesed," tõdes Järva vallavanem Arto Saar sünnipäevanädala eel koduvallale mõeldes. 

„Viimase nelja aasta jooksul oleme elukeskkonda veelgi parendanud, teenused on teinud pika sammu edasi ja seitsme ühinenud valla inimesed on üksteisega tutvunud läbi mitmete kultuuri- ja spordisündmuste. Järva vald on vaimustav!"

Et enne pidu tehakse ikka kodu korda, kutsub ka Järva vald sünnipäevanädalal 18. – 24. oktoobrini kodukohta korrastama. Koeru teeninduskeskuse tööpere rassib 19. oktoobril kella 9 – 12ni Koeru kirikaias. Piirkonnajuhi Alari Teppani sõnul võivad kaasa lüüa kõik, talgusuppi saab ka.

Ka Järva-Jaanis võetakse samal päeval ette kirikaia korrastamine – seal algab koristuspäev kell 15.

Tehke töömeeleolust ja meeskonnast pilte ja saatke need hiljemalt 24. oktoobri õhtuks aadressile uudised@jarva.ee. Lisa juurde foto autor ja pealkiri. Kõigi „Kodukoht korda" üleskutses osalenute vahel loositakse välja kultuurielamusi Järva vallas.

Märka, loo või leia sünnipäevanädalal number nelja. Tee sellest foto ja postita kommentaarina – kõigi osalejate vahel loosime 25. oktoobril Järva valla meeneid.

Pidupäeva hommikul 21. oktoobril kutsutaksee kõiki koos päikesetõusuga valla või Eesti lippu heiskama. Kell 18 olete oodatud aga Koigi mõisa Järva valla 4. sünnipäeva kontsertaktusele, kus antakse kätte Järva valla teenetemärgid, ettevõtlusauhind ja tänukirjad. Esinevad Mait ja Erik Mikussaar koos sõpradega ning Koigi laululapsed Ene Puhmaste juhendamisel.

Vaata sünnipäevanädala kava!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles