Muusikakooli õpilased oli konkurssidel edukad

Järva Teataja
Copy
Foto: Shutterstock

14. ja 15. oktoobril toimus Tartus Heino Elleri Muusikakoolis IV Liivimaa muusikakoolide keelpillimängijate konkurss, kus osales kokku ligi 60 mängijat 10-koolist – Heino Elleri, Põlva, Viljandi, Tartu Valla, Tartu I, Koeru, Võru, Räpina, Põltsamaa ja Türi Muusikakoolist.

Konkurss toimus neljas vanuserühmas ja kõik instrumendid (viiulid, vioolad, tšellod ja kontrabassid) konkureerisid ühes arvestuses.

Türi Muusikakoolist osales kokku 6 mängijat. Õp Helen Oti tšelloklassi õpilastest sai I vanuserühmas Karl Märten Aren eripreemia pala hea karakteriga esituse eest ja IV vanuserühmas Elise Zinovjev ning Karola Lee Aasavelt diplomi kava hea esituse eest. Õp Maris Viisma ja Tuuliki Laane viiuliõpilastest anti II vanuserühmas osalenud Annaliisa Arenile II koht ja Roosi Põllule eripreemia pala hea esituse eest. Kenasti mängis oma kava ka Raneli Hulko, kelle kontsertmester on Katrin Aesma. Kõikide teiste õpilaste kontsertmeister on Siret Heinaste.

15.-17. oktoobril toimus Kõrvekülas David Otto Wirkhausi nimeline puhkpillikonkurss, kus osalesid Tartu ja Lõuna-Eesti regioonide muusikakoolide õpilased ning selle korraldasid koostöös Tartu Valla Muusikakool ja Tartu Vallavalitsus.

Türi Muusikakoolist osales kokku 7 õp Viia Ivaski flöödiõpilast, kellele pakkusid konkurentsi mängijad Heino Elleri, Viljandi, Tartu I, Tartu II, Koeru, Võru, Räpina, Ülenurme ja Elva Muusikakoolist.

Meie kooli õpilased esinesid kõik väga hästi ja seda näitavad ka tulemused. I vanuserühmas sai Annaliisa Aren II koha ja Henri Veeberg diplomi, II vanuserühmas Jasmiin Piirmets III koha, III vanuserühmas Kristiina Theresa Miller II koha ja Helena-Elis Pärenson diplomi, IV vanuserühmas Karen Zinovjev III koha ja Krylin Rass diplomi. Kõikide mängijate kontsertmeister on Siret Heinaste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles