Tormituul sundis kunstigaleriid sulgema

Järva Teataja
Copy

Sel nädalal Järvamaadki räsinud tormiilm tekitas omajagu pahandust. Mitmed tarbijad jäid tundideks elektriühenduseta, päästjad olid kogu maakonnas ametis sellega, et tormiga teele murdunud puid eemaldada. Pahandust tegi tuul ka Türil, sest Tolli metsa serval eelmisel reedel avatud kunstinäituse tööd iilidele vastu ei pidanud ja läksid lendu.


 

„Meie vahva projekt avatud kunstinäitusest sai uhkusega teoks. Pakkusime kõigil kunstiarmastajatele võimalust meie laste näitusest osa saada. Täna öösel külstasid meie näitust sõbrad Tuul ja Torm ning nende kunstiarmastus oli niivõrd tugev, et purustas nii mõnegi kunstiteose kinnituse. Seega kuulutame pidulikult selleks korraks meie kunstinäituse lõppenuks!,” edastas Türi lasteaed sotsiaalmeedia vahendusel.

Tolli metsa terviseraja ääres avati eelmisel reedel näitus, kus puude vahele tõmmatud nööridel oli vaatamiseks väljas 326 erinevas tehnikas valminud tööd. Tegemist oli Türi lasteaia tänunäitusega ning õuenäitusel on töid just 326, sest täpselt nii palju on lasteaia õppekohtades kasvandikke. Igalt lapselt jõudis näitusele üks töö. Pildid on valminud erinevas tehnikas: on guaši- ja vesivärvijoonistusi, kleepimistehnikas ja pliiatsi- ning kriidijoonistusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles