Järvamaale lisandus uuenduslik elektriautode laadimislahendus

Copy
Foto: Alexela

Energiaettevõte Alexela on esimene kütusemüüja Eestis, kes on turule tulnud enda elektriautode laadimisteenusega, mis sisaldab laadimisplatvormi, mobiilirakendust ja laadijaid. Selle sammuga toetab ettevõte taastuvenergial põhinevate transpordilahendustele üleminekut Eestis.

„Septembri lõpus sai meie Paiaristi laadimisjaam olulise täienduse uudsel tipptehnoloogial põhinevate Kempoweri laadijate näol. Sellega on uus standard elektriautode stressi- ja järjekorravabaks laadimiseks Paiaristil loodud ja tegu on kahtlemata ühe vingeima jaamaga nii Eestis kui ka Baltikumis tervikuna tõustes siinse regiooni üheks suurimaks kiirlaadimisjaamaks. Meie järgnev plaan on paigaldada kuni 300-kilovatise võimsusega laadijad linnade sisse- ja väljasõitude juurde ning maanteede äärde. Edasi juba sinna, kus on meie poodidega tanklad,“ sõnas AS Alexela juhatuse liige ja e-mobiilsuse valdkonnajuht Alan Vaht, kuulutades uudse tehnoloogiaga laadijad tanklaketi Tallinn-Tartu maanteel asuvas Paiaristi tanklas avatuks.

Alexela ehitab uudset elektriautode laadimisvõrgustikku koostöös Saksa tehnoloogiagigandiga Siemens ja Soome ettevõttega Kempower. Alexela tuli täna välja ka oma intuitiivse elektriautode laadimisäpiga, milles on kliendil kogu vajalik ülevaade oma laadimissessioonidest, samuti käib laadimise eest tasumine äpis.

Tagasi üles