Mõned päevad on veel aega: Aasta isa konkurss ootab kandidaate

Järva Teataja
Copy
Foto: Pixabay

Järvamaa omavalitsuste liit, Naiskodukaitse Järva ringkond ja Kaitseliidu Järva malev kuulutasid välja konkursi „Järvamaa aasta isa”. Kandidaate väärika tiitliga tunnustamiseks saab esitada kuni 31. oktoobrini.

Seitsmendat korda toimuva konkursi eesmärgiks on väärtustada tervet ja tugevat peret ning isa rolli perekonnas. Kandidaate võivad üles seada nii üksikisikud, omavalitsused kui ka organisatsioonid ja ettevõtted ehk teisisõnu kõik, kes on märganud häid ning eeskujulikke Järvamaa isasid keda tunnustada ning teistele eeskujuks tuua. Tunnustuse ja lugupidamisega käib kaasas ka gloobusekujuline sepistatud talisman mis ka aastakümnete pärast laureaadile loodetavasti naerumuige näole toob ning meenutab tema ja tema tegude olulisust oma perekonna ja Järvamaa jaoks.

Taotlused, märgusõnaga „Aasta isa” tuleb saata hiljemalt 31. oktoobril e-posti aadressile jol@jarva.ee. Taotluses tuleb märkida ära kandidaadi nimi, sünniaeg, elukoht, laste arv ja vanus ning vabas vormis kirjeldus ja põhjendus. Lisada ka taotluse esitaja nimi ning kontaktandmed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles