Noored võtsid suure võidu

Järva Teataja
Copy
Paide linnameeskonns U21 meeskond rühib esiliigas kindlalt edasi.
Paide linnameeskonns U21 meeskond rühib esiliigas kindlalt edasi. Foto: Liisi Troska/jalgpall.ee

Esiliigas alistas Paide linnameeskond U21 tugevas vihmasajus toimunud kohtumises külla sõitnud Tartu JK Welco seisuga 4:0.

Mängu domineerinud Paide asus kohtumist juhtima 7. minutil Kevin Metso väravast. Teisel poolajal lisas kodumeeskond tempot juurde, sahistades vastaste väravavõrke veel kolmel korral. 48. minutil lõi 2:0 juhtvärava Kristofer Piht ning 69. oli täpne Matrix Einer.

Kohtumisele pani i-le täpi vahetusest mängu sekkunud 17-aastane Jander Poolma, kes 77. minutil lõi oma viiendas Esiliiga mängus esimese värava.

Senipeetud 25st mängust on Paide linnameeskond U21 hetkel saanud 15 võitu, kolm viiki ja seitse kaotust, mis annavad kümne meeskonnaga turniiritabelis hetkel kolmanda koha.

Paide linnameeskonda eelmisel nädalal Premium liigas mängimas ei näinud, küll käisid jalgpallurid väljakul karikavõistluste raames.

Nii tegi linnameeskond laupäeval Tipneri karikavõistluste 1/8-finaalis koduväljakul puhta töö, kui külla sõitnud FC Flora U21 võistkonnale löödi 14 vastuseta väravat. Henri Anier lõi ainuüksi sama palju väravaid, kui särgil numbreid..

Kui avapoolajal piirdus Paide nelja väravaga, siis teisel poolajal enam tagasi ei hoitud ning nii löödi veel kümme tabamust. Kaheksa väravat läks kirja Henri Anieri nimele, kaks tabamust Deabeas Nii Klu Owusu Sekyerele ja Hadji Dramele, ühe värava lõid Hindrek Ojamaa ning esindusmeeskonna eest algkoosseisu debüüdi kohtumises teinud Foday Trawally. Kohtumises tegi debüüdi esindusmeeskonna eest Kevin Metso, kes sekkus 60. minutil vahetusest mängu.

Tasub teada, et Järvamaa võistkondadest on karikavõistlustel lisaks Paide linnameeskonnale konkurentsi jäänud ka linnameeskond III.

Karikavõistluste 1/4- kohtumised jätkuvad kevadel. (JT)

TULEMUSED

Eesti jalgpalli meistrivõistlused

Esiliiga: Paide linnameeskond U21-Tartu JK Wleco 4:0.

II liiga: Paide linnameeskond III-FC Hiiumaa 3:0.

III liiga: SK Imavere-Paide linnameeskond IV 3:0, FC Järva-Jaani-Põhja-Tallinna FC 2:2.

Tipneri karikavõistlused

1/8 finaal: Paide linnameeskond-Tallinna FC Flora U21 14:0.

Tulevased kodumängud

Laupäeval kl 13 Paide linnastaadionil Paide linnameeskond-Tallinna JK Legion, kl 18 Paide kunstmuruväljakul FC Järva-Jaani-Rakvere JK Tarvas II.

Pühapäeval kl 13 Paide kunstmuruväljakul Paide linnameeskond III-Raasiku FC Joker, kl 16 Paide kunstmuruväljakul SK Imavere-Põhja-Sakala.

Allikas: EJL

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles