Meico Vettik näitas euroopa tiitlisarjas head minekut

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Meico Vettik.
Meico Vettik. Foto: Erakogu

Motokrossi EMX250 klassi euroopa meistrivõistluste seitsmendal etapil Itaalias Pietramurata krossirajal näitas tehasemeeskonnas võistlev paidelane Meico Vettik head sõitu ning kogus sarjas väärtuslikke kohapunkte.

Kõige paremini läkski eestlastest etapp Meico Vettikul, kes kokkuvõttes 19. kohaga.

EMX250 klassis osales kokku kolm eestlast. Parima aja sõitis neist oma grupi kvalifikatsioonis välja Jörgen-Matthias Talviku (Husqvarna), kes oli kuues. Sama grupis tuli Meico Vettik (KTM) 13. ja Martin Michelis (KTM) 21., mis jättis ta varusõitjaks juhuks kui keegi 40 parimast starti ei lähe.

Vettik tegi Itaalias hooaja parima sõidu. Ta oli avasõidus stardi järel 15 parima sõitja piiril. Sõidu jooksul tõusis Vettik vahepeal juba kümnendale kohale, kuid sõidu lõpus läks natuke tal raskeks ja finišisse jõudis ta 14. kohal.

Teises sõidus tegi Vettik väga hea stardi ja pääses kohe esikümnesse. Sõidu esimeses pooles suutis ta hästi koos kiiretega sõita, kuid kahjuks kustus ta sõidu lõpuks täiesti ära ning langes lõpuks 23. kohale.

Etapi kokkuvõttes tuli Vettik seitsme punktiga 19. kohale. Hooaja kokkuvõttes on ta aga siiski 10 punktiga kolmekümnekaheksas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles