Laupa koolis toimus koolitus

Järva Teataja
Copy
Foto: Türi vald

26.-27. oktoobril kogunesid Laupa mõisakooli lapse heaolu toetava valdkondadeülese koostöövõrgustiku liikmed, s.h ka Türi valla laste ja perede heaoluvõrgustiku esindajad. Toimus Lastekaitse Liidu koolitus "Koostöös lapse heaks!"

Lastekaitse Liit peab vajalikuks multidistsiplinaarse koostöö edendamist ja koostöövõrgustike koolitamist, et ühiskonnas muutuvate probleemidega hakkama saada ja lapsi ning peresid õigeaegselt ja vajaduspõhiselt toetada.

Enamasti ei ole tegu ühe probleemi ja ühe põhjusega, vaid lapsega seotud mure ja selle taust on komplekssemad – tegevus on efektiivsem, kui erinevad spetsialistid, kelle abi ja toetust on vaja, teevad ühiselt eesmärgile suunatud koostööd – ühe isiku/instantsi võimalused on piiratud.

Last ümbritsevad spetsialistid moodustavad tugivõrgustiku, kelle multidistsiplinaarne koostöö aitab kaasa märkamisele, ennetamisele, koostööle ja terviklikule toetamisele. Koostöövõrgustiku ühised arusaamad lapse õigustest, heaolu hindamisest, analüüsimisest ja multidistsiplinaarsest koostööst tagavad abivajava lapse efektiivse ja tulemusliku aitamise.

Loe lisaks siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles