Järvamaa petankimängijad näitasid meistrivõistlustel head minekut

Järva Teataja
Copy
Foto: Erakogu

23. oktoobril toimusid Harku petankihallis Eesti segapaaride sisemeistrivõistlused. Mängimas oli 27 võistkonda, nende seas ka Järvamaa Petankiklubisse kuuluvad mängijad.

Parima tulemuse tegid Triin Randväli koos Erki Valdmaaga, kes saavutasid võistlustel suurepärase kolmanda koha.

Erki Valdmaa sõnas, et eelvoorus said nad kirja kaks võitu ja kaks kaotust ning arvasid, et enam nad kõrgesse mängu ei sekku, aga üllatus oli suur kui nad olid 16 parima hulgas. "Olgugi, et mäng oli konarlik ja seitse punktilised eduseisud suutsime ootamatult maha mängida, siis jõudsime kolmanda-neljanda koha mängule,” sõnas ta. "Selles mängus oli asetus väga hea ja ka löök õnnestus olulistes kohtades ning see tagaski meile kolmanda koha."

Lisaks Randväli ja Valdmaa võistkonnale olid võistlustles ka Veroonika Saar koos Vahur Raudsepaga ja Anneli Suits koos Enn Lehtpuuga, kes jagasid üheksandat kohta. 25. kohaga pidi leppima Kalev Lillepea koos Saima Kamsiga.

24. oktoobril toimusid samas spordihallis Eesti sisemesitrivõistlused triodele, kus kõrgeima koha ehk olid neljandad Veroonika Saar, Robin Randrüüt ja Vahur Raudsepp. Viiendat kuni kaheksandat kohta jäid jagama Anneli Suits, Ain Tamme ja Enn Lehtpuu ning 11.-12. kohaga pidid leppima Triin Randväli, Gennadi Prohhorov, Erki Valdmaa ja Jaanus Tiiter koos Peeter Lüdiga. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles