Töökas maatüdruk haarab koduvallas ohjad

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide lasteaia direktor Ele Enn suutis seitsme aastaga teha lasteaias ära suure töö. Nüüd ootavad teda uued proovikivid.
Paide lasteaia direktor Ele Enn suutis seitsme aastaga teha lasteaias ära suure töö. Nüüd ootavad teda uued proovikivid. Foto: Dmitri Kotjuh

Tulevane Türi vallavanem Ele Enn ei tule kusagilt kaugelt, vaid on läbi ja lõhki Järvamaa juurtega inimene. Ta on sündinud ja kasvanud Türi vallas Röa külas ning elab seal praegugi. Seotus Türi ja türilastega on just see, mis andis talle indu ennast uuel ametikohal proovida.

Ma ei tunne eriti Ele Ennu (34), nagu ka paljud türilased. «Kes ta on, kust tuleb, mida on teinud?» sosistatakse poejärjekorras. Teatakse, et ta on Paides lasteaia juhataja, aga kust ta järsku poliitikasse kerkis ja mida on elus korda saatnud, seda inimesed eriti ei tea.

Olen Ele Ennuga töö tõttu kokku puutunud mõnel PAIde lasteaia üritusel ja tajunud, et ta on õige inimene õiges kohas. Temast õhkuv sõbralikkus, rõõmsameelsus ja avatus sobivad lasteaeda suurepäraselt. Küllap sobib selline olek ka vallajuhti­misse. Oli ju kunagine Paide linnapea Kersti Sarapuugi tore lasteaiajuhataja, kelle valitsemisaja tegi eriliseks just emalik hoolitsus kõigi ja kõige eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles