Türi Ganvix teenis õiguse tõusta teise liigasse tagasi

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy

Reedel koos käinud Jalgpalliliidu juhatus otsustas lõpetada Eesti meistrivõistluste hooaja naiste esiliigas ning meeste II, III ja IV liigas, sest võistkondadele ei ole pika hooaja lõpusirgel võimalik tagada sportlikult võrdset olukorda. Meeste II liigas jäi pidamata kolm vooru, meeste III liigas üks, meeste IV liigas ühel tasandil üks ning naiste esiliigas samuti üks voor, teatas EJL.

Lõpetatud liigade võistkondade osalusel üleminekumänge ei toimu, kohtade vahetus nende liigadega seoses toimub läbi otse tõusvate ja välja kukkuvate võistkondade. Kõikides lõpetatud liigades autasustatakse esikolmikusse jõudnud võistkondi juhul, kui lõplikud kohad olid lõpetamise hetkeks selged.

Juhatuse otsus tähendab, et üleminekumängud toimuvad Premium liiga ja Esiliiga ning Esiliiga ja Esiliiga B vahel. Esiliiga B tasandilt langevad välja 9. ja 10. kohale jäänud võistkond, II liigast saavad õiguse tõusta FA Tartu Kalev ja Raplamaa JK (kelle ees olevad Paide Linnameeskond III ja FC Kuressaare II ei oma õigust tõusta).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles