Järvamaal otsitakse sportlikku perekonda

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Perekond Aren pälvis eelmisel aastal Järvamaa sportlikuma pere tiitli.
Perekond Aren pälvis eelmisel aastal Järvamaa sportlikuma pere tiitli. Foto: Erakogu

Järvamaa spordiliit kuulutab välja konkursi Järvamaa sportlikuma pere leidmiseks. Kandidaate on aega esitada veidi üle kuu.

Järvamaa spordiliidu projektijuht Piret Reinfeld andis teada, et nad kutsuvad üles inimesi märkama oma naabri, töökaaslase, küla, linna, sportlikku eeskuju ja esitama konkursile perekonda, kes teie arvates väärib tunnustust. "Oma kanditaate võivad esitada kõik omavalitsused, üksikisikud, mittetulundusühingud, asutused ja ettevõtted," märkis ta.

Eestimaa sportlike perekondade tunnustamise eesmärk on Reinfeldi sõnul näidata perega koos sportimise tähtsust. "Regulaarne liikumisharrastus saab alguse kodust. Vanemate elurütm annab ka lastele eeskuju ning aitab juurutada elukestvaid liikumisharjumusi," märkis ta.

Sageli ei puuduta aga kodune liikumisharrastus vaid pereliikmeid, vaid innustab laiemalt kogukonda. "Eestimaa sportlike perekondade tunnustamisega tänamegi just selliseid perekondi, kes on oma sportimisarmastusega teistele eeskujuks," lausus Reinfeld.

Kandidaate konkursile oodatakse hiljemalt 10. detsembriks. Seda saab teha e-posti aadressile: piret.reinfeld@jarvasport.ee

Sportlikum pere kuulutatakse välja 16.jaanuaril parimate sportlaste tunnustamisüritusel Särevere mõisas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles