Tõstjad näitasid end mitmel võistlusel

Kuido Saarpuu
Copy
Tartumaa suurmeistrite karikavõistlusel oli SK Vargamäe tõstja Leho Pent heas hoos ja püstitas ridamisi uusi Eesti rekordeid.
Tartumaa suurmeistrite karikavõistlusel oli SK Vargamäe tõstja Leho Pent heas hoos ja püstitas ridamisi uusi Eesti rekordeid. Foto: Erakogu

Tartumaal Melliste spordihoones peetud 34. Tartumaa suurmeistrite karikavõistlustel püstitas SK Vargamäe tõstja Leho Pent ridamisi uusi Eesti rekordeid. Järgnevatel võistlustel näitasid end heast küljest ka nooremad tõstjad.

SK Vargamäe vanemtreener Ahti Uppin andis teada, et suurmeistrite karikavõistlustel osales kaheksa vargamäelast. «Seitse noort tulid otse Kääriku treeninglaagrist ja neist neli suutsid püstitada uued isiklikud rekordid. Rääkimata Leho Pendist, kellel oli plaan kontrollida vormi detsembris algavaks MMiks Taškendis,» sõnas ta. «Leho oligi megahoos, sest kaaluklassis kuni 96 kg tegi ta seitse uut Eesti rekordit. Rebimist alustas mees juba rekordraskusega 146 kg, teisel katsel alistas 150 kg ja kolmandal 155 kg. Tõukamisel kasutas ta taktikat. Esimesel 181 kg, siis kohe 190 kg ja kolmandaks katseks 195 kg, mis paraku aga ebaõnnestus. Leho Pent võitis üldarvestuse ja meeste arvestuse ning pälvis ridamisi auhindu.»

Nooredki olid tublid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles