Maksimarketi uus ja vana osa saavad peagi kokku

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Maksimarketi uus ja vana osa saavad peagi üheks, kuid see töö on osutunud esialgselt kavandatust palju keerulisemaks.
Maksimarketi uus ja vana osa saavad peagi üheks, kuid see töö on osutunud esialgselt kavandatust palju keerulisemaks. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide suurima kaupluse Coopi Maksimarketi juurdeehitus on ostjaile mõnda aega meelehärmi valmistanud ning pikisilmi oodatakse uue ja poole suurema kauplusepinna valmimist. Paraku pole kõik läinud päris nii, nagu algselt loodeti. Nüüdseks on selge, et jõuludeks uuele pinnale veel ei kolita.

Järva tarbijate ühistu juhatuse esimees Tõnu Uibopuu ütles, et lootus jõulud uuel pinnal vastu võtta oli ettevõtte kõige optimistlikum soov. «Praegust ehitusturu olukorda vaadates ning teades, kui palju tööd on vaja teha ka hoone vanas osas, sai üsna ruttu selgeks, et need ootused polnud siiski realistlikud,» lausus ta.

Suur samm edasi oleks Uibopuu sõnul juba seegi, kui uus ja vana hoone saaks viimaks kokku ühendatud, kuid see on osutunud arvatust keerulisemaks ettevõtmiseks. Kui ehituslikult võib jääda mulje, et maja on üks tervik, siis ees ootab veel süsteemide ühendamine, mis on päris suur proovikivi. Ühendada tuleb põrndaküte, ventilatsioon, elektrisüsteem ja kõik muu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles