Järvalane meisterdas aasta isale erilise kingi

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Aasta isa Ahto Vili sai teda juba mõned nädalad filminud videograafilt Kaspar Pokilt järvalase Arto Saare tehtud kingituse.
Aasta isa Ahto Vili sai teda juba mõned nädalad filminud videograafilt Kaspar Pokilt järvalase Arto Saare tehtud kingituse. Foto: Erakogu

Eile kuulutati rahvusooperis Estonia välja tänavune Eestimaa aasta isa Ahto Vili. Veidi pärast pidulikku tseremooniat andis Järvamaa videograaf Kaspar Pokk aasta isale üle järvalase Arto Saare meisterdatud erilise kingituse.

Kaspar Pokk rääkis, et sattus eelnevatel kuudel, Jõgevamaa põllumeest Ahto Vilit filmima. "Vili võttis ühendust, sest soovis, et järeltulevatele põlvedele jääks temast märk maha. Ja nagu ta mulle ütles, siis raamatut ei viitsi ta kirjutada, küll aga võiks temast teha näiteks video," selgitas Pokk oma seost aasta isaga.

Pokk ei jõudnud ära imestada, et elu võib pakkuda uskumatuid võimalusi ja kordumatuid hetki. "Olin tublit töömeest juba mõnda aega kaameraga saatnud, kui eelmise nädala alguses järjekordsel võttel olles, ütles Ahto, et teda valiti Eestimaa aasta isaks," rääkis Pokk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles