Selver paneb õla alla emapiimapangale ja insuldi üle elanud laste taastusravile

Järva Teataja
Copy
Mai Selver. Arhiivifoto.
Mai Selver. Arhiivifoto. Foto: ANTS LIIGUS / PRNPM/EMF

Tänasega stardib 19. aastat järjest Eesti haiglate laste- ja sünnitusosakondade toetuseks ellu kutsutud heategevuskampaania „Koos on kergem“. Oma panuse Eesti laste elude ja tervise toeks saab teha Selveri kauplustes ja e-Selveris kuni aasta viimase päevani.

Selver kogub koos klientide ning koostööpartnerite abiga toetusraha, et aidata toetada Tallinna Lastehaiglal emapiimapanga loomist ning Tartu Ülikooli kliinikumil soetada laste neuroloogia ja taastusravi osakonnale uued innovaatilised-kõrgtehnoloogilised käeortoosid, mille abiga aidatakse insuldi üle elanud lastel oma käed kiiremini tööle saada.

Kampaanias osalevad tänavu Kalevi legendaarsed šokolaadid, Vitteli vesi, Tartu Milli ja Colgate’i tooted.

Nende toodete ostmisega toetavad Selveri kliendid kampaaniaperioodil 16. novembrist kuni 31. detsembrini oma kodukoha haigla laste- või sünnitusosakonda.

Annetada saab ka jättes annetus Selveri kauplustes asuvatesse korjanduskastidesse, piiksutades sobiv annetussumma SelveEkspressi puldiga müügisaalis olevalt reklaamvoblerilt või ostes Selveri kassast heategevuslik šokolaad või helkur. Lisaks toetab Selver kampaaniaperioodil tehtud igalt ostukorvilt 1 sendiga.

„Läbi aastate on Selver kampaaniaga toetanud Eesti haiglate laste- ja sünnitusosakondi enam kui 1,2 miljoni euroga. Lapsed on Eesti tulevik ja laste tervise pealt ei tohiks ühtki eurot kokku hoida. Avaldan tänu kõigile klientidele, kes on Selveri kauplustes kampaaniast osa võtnud, aga ka koostööpartnereid, kellele tänu on haiglad saanud hädavajalikud diagnostika- ja raviseadmed. Tänu teile oleme ühise panusega aidanud sadu väikeseid elusid,“ ütleb Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.

Möödunud aasta kampaaniaga koguti klientide ja koostööpartnerite abiga 110 000 eurot. Suurim toetussumma 56 700 eurot läks Tallinna Lastehaiglale. Annetussumma eest aidati soetada täisdigitaalne röntgeniaparaat.

Tartu Ülikooli Kliinikum kasutas kogutud 13 500 eurot seadme ostuks, mis aitab vereloome tüvirakke sugulasdoonoritelt eraldada, see parandab vereloome tüvitakkude siirdamise võimalusi ja loob veel mitmeid innovaatilisi rakuravi võimalusi Eestis. Ülejäänud toetussumma jagunes neljateistkümne Eesti kohalike haiglate laste- või sünnitusosakondade vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles