Võimsad hüpped viisid karikateni

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Krete Kaasik võib oma hoolealuse Marta Elli Kiuru üle väga uhke olla, sest väike topelttrampetihüppaja saavutas miniklassis esikoha.
Krete Kaasik võib oma hoolealuse Marta Elli Kiuru üle väga uhke olla, sest väike topelttrampetihüppaja saavutas miniklassis esikoha. Foto: Kati spordiklubi/Facebook

Laupäeval osalesid Järvamaa batuudi- ja topelttrampetihüppajad võistlustel Tartus, kus topelttrampetihüpetes võisteldi Eesti karikatele ning batuudihüpetes sai püüda Tartu meistritiitlit.

Kati spordiklubi treener Katrin Kaasik andis teada, et topelttrampetihüpetes oli klubi kasvandikel au koju tuua kaks võidukarikat. "Miniklassis tegi suurepärase esituse Marta Elli Kiuru ja juunioride klassis Krete Kaasik," märkis ta. Kolmanda koha karika hüppas seekord välja Berit Lepp.

Biomechanics Group spordiklubi ridades treenivatest Järvamaa võistlejatest pjedestaalile seekord keegi ei jõudnud. Treener Sigrid Pedoson mainis, et Jakob Tikerpalu oli lasteklassis viies ja Maksimeljan Šlegel noorteklassis neljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles