Teatripere otsib Paides elavaid inimesi

Järva Teataja
Copy
Paide uus linnasilt.
Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja
Paide uus linnasilt. Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja Foto: Dmitri Kotjuh

Peale selle, et Paide Teater toimetab igapäevaselt proovisaalis audiolavastuse "Räägi mind magama" viimistlemisega ning valmistub Varivolikogu uueks istungiks, kulub suur osa nende argipäevast toimetustele, mis jäävad (paha)tihti igapäeva-akside varju.

Nimelt toimetavad sellest sügisest Paides teatri kutsel TalTechi magistriprogrammi Design & Technology Futures tudengid, kes mõtestavad selle poolaasta jooksul Paidet ning loovad väikelinna erinevatest sihtgruppidest tulenevalt uusi lahendusi. Ühesõnaga tegutsevad selle nimel, et Paide oleks homme veelgi parem koht, kui oli eile.

Idealistlikult võiks ehk öelda, et nad loovad Paidele utoopiat.

Selle projekti raames ollakse nüüd otsimas inimesi, kelle kogemuste, mõtete ning arusaamade najal oleks võimalik neiledasi liikuda ning küsida/uurida, mis see Paide siis ikkagi on ning kuidas see elu siin välja näeb.

Täna ollakse otsimas kümmet inimest, kes elaksid igapäevaselt Paides.

Midagi rasket tegema ei pea – 19. või 20. novembril (veel teadmata kellaajal) tuleb leida 2 tundi, et ühendada ennast virtuaalvõrku ning kasvõi toasussides mõelda ühes tudengitega ajast kui kõige suuremast väärtusest.

Kui tunned, et oleksid valmis meid aitama ning selles lühikeses töötoas osalema, siis anna endast teada oliver@paideteater.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles