Olümpiasari ootab osalema

Järva Teataja
Copy
Sarja «TV 10 olümpiastarti» juubelihooaja võitis väikeste koolide arvestuses Heimtali ja Holstre kooli ühendvõistkond.
Sarja «TV 10 olümpiastarti» juubelihooaja võitis väikeste koolide arvestuses Heimtali ja Holstre kooli ühendvõistkond. Foto: Erakogu

Algas registreerimine populaarse noortesarja “TV10 Olümpiastarti” 51. hooaja võistlustele.

Starti on oodatud kõik Eesti koolid oma võistkondadega, kus erinevatel kergejõustikualadel võtavad mõõtu 10-14aastased noored sportlased. Koolitiimid koguvad punkte 31 üksikalal ja mitmevõistluse finaalis näidatud summade eest. Võistkonna suurus võib hooaja jooksul varieeruda 4 kuni 20 ja enama õpilaseni.

Tiitlit asuvad suurtest ehk enama kui 251 õpilasega koolidest kaitsma Rakvere Reaalgümnaasium ja väikekoolidest ehk kuni 250 õpilasega koolidest mulkide Heimtali Põhikooli ning Holstre Kooli ühendvõistkond.

Sarja 51. hooaja etapit peetakse 4. detsembril Võru Spordikeskuses, 29. jaanuaril Tallinna Lasnamäe Kergejõustikuhallis, 26. märtsil Tartu Ülikooli Spordihoones, 21. mail Tallinn Kadrioru staadionil ja mitmevõistluse finaal 14.-15. juunini Rakvere linnastaadionil.

Koolivõistkonna osalemissoovist tuleb teavitada Kergejõustikuliitu hiljemalt 20. novembriks.

SARI

TV 10 Olümpiastarti on 1971. aastast Eesti Rahvusringhäälingu ja Eesti Kergejõustikuliidu koostöös toimuv noortesari, millest on sirgunud 26 olümpiamängudele jõudnud kergejõustiklast ja kogemusi saanud paljude teiste alade koondislased. Sari katab kogu Eesti sest hooaja jooksul toimub üle poolesaja eelvõistluse maakondades ja viis vabariiklikku mõõduvõttu. Paremus selgub nii võistkondlikus kui individuaalarvestuses.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles