Noor kardisõitja hoiab ala kodumaakonnas elus

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Marko Leotoots tundis end sel hooajal kardiroolis veelgi kindlamalt, kuigi ebaõnne jagus sõitudesse omajagu.
Marko Leotoots tundis end sel hooajal kardiroolis veelgi kindlamalt, kuigi ebaõnne jagus sõitudesse omajagu. Foto: Erakogu

Eesti Rotaxi Minimaxi klassi parimale sõitjale Marko Leotootsile meeldib adrenaliin, mida tehnikasport pakub. Ta on üks viimastest, kes ala Järvamaal elus hoiab ning üha kiiremate aegade ja säravaimate tulemuste poole püüdleb.

Sel hooajal vahetas Marko Leotoots (12) eelmise aasta võidukarika Eesti Rotaxi karikavõistlustel noorte Minimaxi klassis (10–13aastased) kolmanda koha karika vastu. «Mis teha, seekord olid lätlane ja leedukas minust natuke paremad, aga eestlastest olin ikkagi mina viie osavõistluse kokkuvõttes kiireim,» lausus ta.

Marko täpsustas, et Leedu poiss Dovydas Gudelevicius ja Läti poiss Toms Strele kogusid keerulisel hooajal temast rohkem sõidukilomeetreid, sest said rohkemates sarjades osaleda. «Lätis algas hooaeg koroonapiirangute tõttu hiljem ja algul oli sinna keeruline minna. Mul jäi selle arvel võistlussõite palju vähemaks. Nemad said juba enne oma hooaja algust palju võistelda mujal Euroopas ja ka Eestis,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles