Ajalooõpetaja saladus tuli lõpuks avalikuks (1)

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Helina Välb ütleb, et kindlat plaani, millist muinasjuttu järgmisena linti lugeda, tal veel välja kujunenud pole. Ehk saavad taskuhäälingu jälgijad peatselt kuulata mõnd lugu raamatust «Iidsete aegade lood I».
Helina Välb ütleb, et kindlat plaani, millist muinasjuttu järgmisena linti lugeda, tal veel välja kujunenud pole. Ehk saavad taskuhäälingu jälgijad peatselt kuulata mõnd lugu raamatust «Iidsete aegade lood I». Foto: Kirsika Ilmjärv

Spotify rakendus ei puudu tänasel päeval vist kellegi nutitelefonist. See on maailma populaarseim muusikaedastusplatvorm, mille kasutajad pääsevad ligi miljonitele paladele. Olgu rokk või klassika, lemmikartisti värskeim album või ammu unustatud staaride lood. Hiljaaegu lisandus Spotify maailma kanal, kus kõlab ka veidi muusikat, aga seda muinasjuttude taustaks.

Koeru keskkooli ajalooõpetaja Helina Välb avaldas hiljaaegu sõpradele ja tuttavatele Facebooki vahendusel kauahoitud saladuse: «Olen natuke nokitsenud ja nüüd on selline podcast valmis saanud.»

Juurde lisas ta lingi, millele klikkides sattusid uudishimulikud Spotify kanalile «Müüdid ja muinasjutud». Veelgi uudishimulikumad kuulasid ka Helina sisse loetud Charles Perrault’ muinasjuttu Tuhkatriinust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles