Elektroonilise indie-pop'i artist Laura Juno andis välja debüütalbumi

Järva Teataja
Copy
Foto: Erakogu

Peale paari aasta pikkust perioodi uue muusika kirjutamist, salvestamist ja singlite välja andmist on valmis saanud Laura Juno debüütalbum! 

Eelnevalt on laiema avalikkuse ette jõudnud singel “Warm Is Her Body”, koroona esimese laine stressi maandamiseks tantsule kutsuv videosingel “Dance Of Isolation”, singel “Your Mind” koostöös Sander Mölderiga ja videosingel “Way Out”, millele tegi suviselt trippiva video Kerttu Koni. Nüüd on võimalus Laura Juno omanimelise debüütalbumi valmimisel kõrva pulsil hoidnutel 22. novembrist alates kuulata tervet albumit!

Nii nagu albumil käsitletavatel elulistel teemadel on helgem ja tumedam pool, on ka vinüülil Side Up ja Side Down. Mõlemalt poolelt on singlitena avaldatud kokku neli lugu. Ülejäänud kuus avavad veelgi tahke, mida autor oma mõttemaailmas liikudes on pidanud vajalikuks välja lasta - alustades unetusest ja öösel üleval olemisest, nutisõltuvusest ning lõpetades sooviga olla iseseisev naine ja mitte sõltuda nii palju ümbritsevast. Silmailu teeb kaunis türkiis-sinine vinüül, mille pöörlemist on muusikakuulamise kõrvale mõnus vaadata!

Laura Junson on varasemalt tuntud koosseisudest Kali Briis ning Laura Junson and the Jeth. Laura Juno projekt on “turning tables” versioon Kali Briisist, mida veab eest Laura Junson, kes on eeskätt lugude teksti ja meloodiate autor. Produtsendi rolli täidavad Erko Niit ja Alan Olonen.

Muusika ja sõnad - Laura Junson, Alan Olonen ja Erko Niit

Produtseerinud - Erko Niit ja Alan Olonen

Mix/Kokkumäng - Erko Niit

Master/Lõppviimistlus - Lauri Liivak

Kujundus: Karl Kevad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles