Linnameeskond kaotas napilt

Kuido Saarpuu
Copy
Kui Paide linnameeskonnal jääb Premium liigas hooaja lõpuni pidada veel kaks mängu, siis esiliigas sai U21 meeskonnal (sinises) hooaeg läbi 6:5 võiduga Nõmme Unitedi üle.
Kui Paide linnameeskonnal jääb Premium liigas hooaja lõpuni pidada veel kaks mängu, siis esiliigas sai U21 meeskonnal (sinises) hooaeg läbi 6:5 võiduga Nõmme Unitedi üle. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide linnameeskond pidi pühapäeval võõrsil pingelises ja haaravas mängus võtma vastu 0:1 kaotuse tabeli liidrilt Tallinna FCI Levadialt.

Paide jäi kaotusseisu seitsmendal mänguminutil, kui osavalt mängiti üle Kristjan Pelt ja Edgar Tur ning teele saadetud pall jäi Mihkel Aksalule püüdmatuks. Mängu jooksul oli hea võimalus väravat lüüa nii Deabeas Nii Klu Owusu Sekyerel kui ka Henri Anieril, ent kahjuks jäi seekord i-le täpp panemata.

Paide linnameeskonna peatreener Vjatšeslav Zahovaiko ütles pärast mängu, et avavärav neid rivist välja ei löönud. «Kristjan Pelt jäi natukene oma positsioonist välja, olukord oli tema lahendada,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles