Peatselt ametist vabanevale vallajuhile terendab uus mõjukas töökoht

Järva Teataja
Copy
Pipi-Liis Siemann võib ühe vallavanema kabineti vahetada teise vastu.
Pipi-Liis Siemann võib ühe vallavanema kabineti vahetada teise vastu. Foto: Dmitri Kotjuh

Tapa vallavolikogu eelmise neljapäeva istungil oli peamiseks arutlusteemaks vallavanema konkursi korraldamine. Opositsioonis tekitas pahameelt, et konkursi komisjoni kuuluvad vaid võimuliidu esindajad, samuti veendumus, et valik olevat juba tehtud Türi ametist lahkuva vallavanema Pipi-Liis Siemanni kasuks.

Virumaa Teataja kirjutab, et Tapa vallavanema konkursi kuueliikmelisse komisjoni kuulub kolm EKRE ja kolm valimisliidu Valgejõgi liiget. Volikogu opositsiooni moodustavast Reformierakonnast, Keskerakonnast ja valimisliidust Koostöö ei kuulu komisjoni mitte kedagi. Reformierakonda esindav Reigo Tamm heitis volikogu esimehele Alari Kirdile (valimisliit Valgejõgi) ette, et too soovib senist Türi vallavanemat Pipi-Liis Siemanni Tapa vallavanemaks toomist. Kirt seda ei kinnitanud seda ega lükanud ka ümber.

Pipi-Liis Siemann ütles, et on kuulnud Alari Kirdi kaudu küll seda, et Tapa vald kavatseb leida vallavanema avaliku konkursi teel. «Töötud inimesed ikka osalevad konkurssidel. Kaalun selles osalemist,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles