Oisu Biogaasijaam sai ehituskonverentsil tunnustada

Järva Teataja
Copy

Teisipäeval aset leidnud ehitussektori virtuaalsel konverentsil „Ehitus 2022+: E-horisont” arutleti, milline on ehitus- ja arhitekuurivaldkonna hariduse tulevik ning kuidas äratada noortes valdkonna vastu rohkem huvi. Samuti kuulutati ehitusauhindade galal välja sektori aasta säravaimad tegijad ja projektid, kusjuures tunnustada sai ka OÜ Oisu Biogaasijaam.

Majandus- ja taristuminister Taavi Aas lausus, et ehitusvaldkond on pidevalt nagu Ameerika mägedel, kus olukord on pidevalt kiires muutumises. „Igas olukorras kiirelt kohanemiseks peab ehitus muutuma järjest targemaks ning see muutus peab algama targematest tellijatest, kusjuures riik peab siin kindlasti näitama eeskuju,“ sõnas ta. „Ehitus ja materjalid kallinevad ning esineb tarneprobleeme, mis kõik viitab sellele, et kui hakatakse ehitama, tuleb enne väga hästi läbi mõelda, mida tahetakse ja kuidas tahetakse.“

Aasa sõnul on äärmiselt tänuväärne töö, mis ehitussektor on viimastel aastatel koos teadlaste ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumiga sektori arendamiseks teinud. „Olen täiesti kindel, et see kannab tulevikus vilja ning saame targemaks nii tellijana, projekteerijana, ehitajana kui ka hiljem nende hoonete kasutajatena,“ ütles minister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles