Laskurklubi noored kibelevad võistlema

Kuido Saarpuu
Copy
Järvamaa laskurklubi noored on novembris olnud tegusad. Pildil on Ott Ottisaar (vasakult), Martin Sild, Rico-Robin Langerpaur ja Robi Abel.
Järvamaa laskurklubi noored on novembris olnud tegusad. Pildil on Ott Ottisaar (vasakult), Martin Sild, Rico-Robin Langerpaur ja Robi Abel. Foto: Erakogu

Kuigi Järvamaa laskespordiklubi asju ajavad Kristina ja Meelis Kiisk kolisid mõni aeg tagasi Elvasse, käivad lasketreeningud Paides edasi ja nagu noorte tulemustest näha, siis edukalt.

Kristina Kiisk ütles, et novembris oli klubi noortel esimesed kolm nädalavahetust võistlusi täis. Kuu alguses olid Haapsalus C-klassi ja Eesti noorte meistrivõistlused, kuu keskel Raplas Eesti juunioride meistrivõistlused ja teises pooles Põlvas B-klassi meistrivõistlused.

Kiisk sõnas, et üldpildis on noored lasknud isiklikke rekordeid isiklike rekordite otsa. «Meie koosseis on eelmisest aastast pisut vähenenud ja võistluslapsi on mul kuus,» selgitas ta. «Üks tüdruk on vanem ning osales vaid juunioride ja noorte meistrivõistlustel. Ülejäänud kuuluvad B-vanuseklassi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles