Tänavune linnapea vastuvõtt jääb ära

Järva Teataja
Copy
Siret Pihelgas.
Siret Pihelgas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linnavalitsuse istungil otsustati, et kõigi tervise ja turvalisuse huvides jääb tänavune linnapea vastuvõtt ära ning linnale kuuluvates ruumides avalikke jõulupidusid ei toimu.

„Toetame kohtumisi värskes õhus, mistõttu ei piira me näiteks rahvamajade saluute ega välisõhus korraldatavaid jõulusündmusi. Linnavalitsuses on ühine arusaam, et suuremaid avalikke üritusi siseruumides ei ole mõistlik haiguste perioodil korraldada ning hoiame seda joont eeskujuna ka kõigis linna hallatavates asutustes," ütles linnapea Siret Pihelgas.

Riiklike juhiste järgi on lubatud maski ja vaktsineerimistõendi kontrollimisega hoida kultuuriasutused töös, kuid sellest hoolimata võttis ka Paide Muusika- ja Teatrimaja vastutuse ning tühistas väljakuulutatud aastavahetuspeo.

Maski tuleb kanda näiteks poes, apteegis, asutuste ja ettevõtete teenindussaalides, postkontoris, raamatukogus, ühistranspordis, meelelahutuskohtades, üritustel, kinodes, teatrites, spaades – kõigis avalikes siseruumides, kus tegevuse iseloom seda vähegi võimaldab.

Hetkel lubavad riiklikud korraldused organiseerida saluuti aastavahetuseks, sest välitingimustes toimuvatel piiramata territooriumiga avalikel üritustel osalejate arvu piirangut ega nakkusohutuse kontrollimise kohustust ei ole.

Avalik üleskutse

Paide linna Paide linna ilutulestik toimub traditsioonilisel viisil, kuid teisalt tahaksime vähendada paugutamisega kaasnevat stressi ja ärevust lemmikloomadele. Seetõttu kutsume üles jätma ära juhuslikud paugutamised linnatänavatel.

Linna saluuti näeb Paide keskväljakult ööl vastu 1. jaanuari algusega kell 00.00.

Tuledemäng kestab ligi 7 minutit ja õhku lendab üle 4000 tähepommi. Vaatemängu korraldab Ilutulestiku Keskus Arnika OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles