Bridžimängijad käivad võistluselt võistlusele

Järva Teataja
Copy
Kaardid.
Kaardid. Foto: Internet

Järvamaa Bridžiselts on saanud vaatamata mõningatele piirangutele kõik võistluskalendris olnud turniirid peetud, tõsi, mõned küll lühendatud programmi järgi.

Bridžimängija Endel Küttis andis teada, et individuaalbridžis mängiti kolm vooru ja osales 14 mängijat. Esimeseks tuli 174,6 punktiga Jüri Siim Türilt, teine oli 165,5 punktiga Tõnu Kärssin Paidest ja kolmas 164,7 punktiga Endel Küttis Türilt.

Pikaleveninud lahtised meistrivõistlused võistkondadele võitis 69,2 punktiga Jõgeva. Järvamaa võistkond Taibu koosseisus: Rein Haavala, Eelar Tartu Türilt, Tiit Kalda Koerust ja Urmas Virves Järva-Jaanist oli 56,03 punktiga teine ja ühtlasi Järvamaa meister. Kolmanda koha sai võistkond Paide: koosseisus Tõnu Kärssin, Aivo Luuk, Jüri Siim ja Roger Liiv. Nemad kogusid 51,54 punkti.

Oktoobris peeti Pajusis Eesti spordiveteranide meistrivõistlused, kus võistkond Türi koosseisus: Rein Kaarjas, Endel Küttis, Jaan Pärna ja Oleg Antonkov saavutas kolmanda koha.

Detsembris mängitakse veel neli vooru Talveässa turniiri ja sellega tõmbavadki bridžimängijad tänavu oma tegemistele joone alla. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles