Aasta kaitseliitlane on Lauri Mäepalu ja naiskodukaitsja Triin Rannu

Urmas Glase
Copy

Eile õhtul Jäägri villas peetud Naiskodukaitse Järva ringkonna 22. taasasutamise aastapäeval ja Kaitseliidu Järva maleva tunnustamisõhtul kuulutati välja aasta parim naiskodukaitsja, kaitseliitlane, noorkotkas, kodutütar ja noortejuhid ning jagati muid autasusid.

Järva maleva pealik kolonelleitnant Kuido Pettai ütles oma tunnustusürituse sõnavõtus, et on napisõnaline kõnemees ja keksendus Kaitseliidu põhiväärtustele.

"Missiooniteadlikkus - miks me Kaitseliidus oleme? Mis on meie eesmärk ja ülesanne? Usaldus - tunnetada õlg-õla tunnet ja luua vastav usalduslik keskkond. Avatus - hoida lahti teed headele ideedele ja mõtetele ning läbi selle motiveerida inimesi omi ideid teostama. Avatus muutustele. Kogukondlikkus - koostegemise rõõm ja meeskonna vaim ning ühtekuuluvustunne. Jätkusuutlikkus - luua positiivsed tingimused noortele eesmärgiga saada järelkasvu nii Kaitseliidu kui ka Naiskodukaitsele. Organisatsiooni nähtavuse suurendamine, et paistaks välja organisatsiooni kõik küljed, mitte ainult üksikud jooned," ütles Pettai teist nädalat tema juhtimise all oleva maleva liikmete poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles