Lasteaiapere tegi hüljatud kassidele heateo

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
PAIde lasteaia õpetajaid Airi Jakobson-Männik (vasakult), Kirli Usai ja Gerli Vene kogusid Paikassi kassitoa asukatele üle kogu lasteaia toitu ja pehmendavaid tekstiile.
PAIde lasteaia õpetajaid Airi Jakobson-Männik (vasakult), Kirli Usai ja Gerli Vene kogusid Paikassi kassitoa asukatele üle kogu lasteaia toitu ja pehmendavaid tekstiile. Foto: Kelly Jõesoo

Reedel viisid PAIde lasteaia õpetajad mittetulundusühingule Paikass kaks autotäit toitu, tekke, rätikuid ja patju, mis oli kogutud heategevusliku ettevõtmise käigus kahe lasteaia maja pealt.

PAIde lasteaia juhataja asetäitja Airi Jakobson-Männik ütles, et heategevusliku korjanduse võtsid nad ette seoses töötajate kuu terviseüritusega. «Alati ei tähenda tervis füüsilist liikumist. Ka vaimne tervis on tähtis ja heategevus annab ju positiivseid elamusi turgutades just vaimu,» selgitas ta.

Jakobson-Männik märkis, et nad ei kaasanud ettevõtmisse üksnes töötajaid, vaid levitasid üleskutset annetada kodututele kassidele tarbeid ja toitu terves lasteaias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles