Järvamaa omavalitsuste liit ootab kandidaate maakonna kultuuripreemiatele

Järva Teataja
Copy
Järvamaa kultuuripreemia laureaadid istutavad hiide oma puud
Järvamaa kultuuripreemia laureaadid istutavad hiide oma puud Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Taotlusi saab esitada kultuurielu edendaja, kultuurihoidja ja parima kollektiivi kategoorias. Järvamaa omavalitsuste liit ja Eesti Kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupp tunnustavad maakonna kultuurivaldkonna parimaid järgmise aasta 11. veebruaril Järva-Jaani kultuurimajas.

Kultuuripreemiate liigid: aasta kultuurielu edendaja preemia, aasta kultuurihoidja preemia ja parima kollektiivi preemia.

Kandidaate võivad esitada konkursile valla- ja linnavolikogud ja –valitsused, kultuuri-, haridus- jt asutused, mittetulundusühingud, seltsid, klubid, ühendused, asutuste juhtkonnad, hoolekogud, nõukogud, kollektiivid ning üksikisikud.

Taotlused peavad sisaldama kandidaadi iseloomustust ja esitamise põhjendust. Kindlasti tuleb märkida kandidaadi kontaktandmed (igapäevaselt kasutatav e-aadress, postiaadress ja telefoninumber).

Taotlused tuleb esitada kirjalikult ja allkirjastatult Järvamaa omavalitsuste liidu kantseleisse elektroonselt e-aadressil jol[at]jarva.ee või postiaadressil Pärnu 52, 72712 Paide. Läbivaatamisele kuuluvad ainult need taotlused, mis on jõudnud JOLi kantseleisse hiljemalt 7. jaanuaril 2022 kella 15ks.

Järvamaa kultuuripreemia on asutatud 1992. aastal. Kultuuripreemia eesmärk on tunnustada ja tutvustada üldsusele kultuuritöötajaid, erinevaid kultuurižanre edendavaid üksikisikuid ja kollektiive, loojaid ja interpreete, kelle töö ja saavutused on oluliselt kaasa aidanud kultuuriväärtuste loomisele ja säilitamisele ning kultuurielu edendamisele maakonnas. Kultuuripreemiaid rahastab Järvamaa omavalitsuste liit.

Täiendav info Järvamaa omavalitsuste liidu kodulehelt, info varasemate preemiasaajate kohta SIIN.

Kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupi konkursi ja preemialiikidega saab tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles