Linnameeskonnas ei jätka ka neli mängumeest

Järva Teataja
Copy
Paide Linnameeskond
Paide Linnameeskond Foto: montaaž

Lisaks peatreenerite vahetusele, Vjatšeslav Zahovaiko asemele Karel Voolaid, ei jätka uuel hooajal Paide linnameeskonnas ka neli senist mängumeest.

Paide linnameeskonna kaks raudvara Sander Sinilaid ja Martin Kase uuel hooajal enam esindusmeeskonnas ei jätka, Järvamaa klubiga jätavad hüvasti ka Kevin Kauber ja Joel Kokla.

Hooaja viimases mängus kaks suurepärast väravat löönud Sinilaid esindas linnameeskonda koguni kaheksa hooaega ning on Paide eest peetud 232 Premium liiga mänguga konkurentsitult staažikaim klubi legend. 100+ mängu klubi teisel real paikneva Andre Mägi vastav meistriliiga mängude arv oli 181.

31-aastane Sinilaid liitus Paidega 2014. aastal FC Kuressaarest ning kujunes kiirelt põhitegijaks. 232 mängus sai ta kirja 27 väravat, mis asetavad ta Henri Anieri ja Vjatšeslav Zahovaiko (mõlemal 36 väravat) järel kolmandale kohale. Evald Tipneri karikavõistlustel lõi keskväljamootor Paide eest 27 mänguga koguni 21 väravat, seejuures skooris ta 2015. aasta legendaarses 31:0 võidumängus JK Raudteetööliste üle koguni 9 korral.

2016. aastal FC Florast Paidega liitunud keskkaitsja Martin Kase saldoks jäi kuus hooaega, 152 mängu ja üheksa väravat. 100+ mängu pidanud meestest on see kaheksas tulemus. Sinilaidi ja Mägi kõrval on Kasest Paide linnameeskonna eest Premium liigas rohkem väljakul rassinud veel vaid Timo Lomp, Lauri Varendi, Ervin Kõll, Carl Tubarik ja Andre Frolov.

Kevin Kauber liitus Paidega 2019. aastal ning tema ja Alassana Jatta väravatest alistati hooaja avamängus tiitlikaitsja Nõmme Kalju 2:0. Kahjuks maadles Kauber pea kogu linnameeskonna perioodi õnnetute traumadega, mistõttu kolmel hooajal sai ta platsile vaid 36 mängus, kus skoori tegi kokku kuuel korral.

Tippjalgpalliga lõpparve tegeval Joel Koklal kogunes nelja hooajaga Paide särgis 18 Premium liiga mängu, Paide U21 meeskonda esindas ta kokku 96 korral, aidates duubli tänavu esiliiga pronksini. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles