Järvalased võtsid olümpiasarjas eakaaslastega mõõtu

Kuido Saarpuu
Copy
Järvalastest sai võistlustel kõrgeima koha türilane Kardo Kallas (nr 137), kes võitis 60 meetri eeljooksu kindla eduga ja pääses B-finaali. Seal suutis ta aega veelgi parandada ja lõpetas seitsmenda kohaga.
Järvalastest sai võistlustel kõrgeima koha türilane Kardo Kallas (nr 137), kes võitis 60 meetri eeljooksu kindla eduga ja pääses B-finaali. Seal suutis ta aega veelgi parandada ja lõpetas seitsmenda kohaga. Foto: Marko Mumm/EKJL

Laupäeval oli Võru spordihoones võistlussarja «TV 10 olümpiastarti» 51. hooaja avaetapp. Stardis oli üle 300 võistleja 72 koolist. Järvamaa oli esindatud kolme kooliga: suurte koolide arvestuses Türi ja Hillar Hanssoo põhikooli ning väikestest koolidest Laupa-Imavere põhikooli ühendvõistkonnaga. Kõige arvukama võistlejaskonnaga oli väljas Türi põhikool, kelle punktisaak kujunes maakonna koolidest ka kõige suuremaks.

Jalgpallur näitas end kergejõustiklasena

Türi põhikooli liikumisõpetaja Liisa Gritšenko ütles, et Järvamaa parima koha võitles välja türilane Kardo Kallas, kes võitis 60 meetri eeljooksu kindla eduga ja pääses ajaga 8,07 B-finaali. Seal suutis ta aega veelgi parandada ja lõpetas võistluse seitsmenda kohaga. B-finaali aeg 8.04 sekundit oli väga hea, sest Kardo Kallas pole kergejõustiklane, vaid jalgpallur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles