Kultuuri- ja spordirahvas ootab märkamist

Järva Teataja
Copy
Paide teater "Carmen".
Paide teater "Carmen". Foto: Dmitri Kotjuh

Kuni 22. novembrini kutsus kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupp üles esitama maakonna preemiate kandidaate. Kui viimastel aastatel on kandidaatide arv jäänud pigem tagasihoidlikuks, siis sel korral on nimekiri kategooriati arvestatavalt pikk. Jagamisele läheb kultuuripärli preemia, elutööpreemia ja aastapreemiad. Ekspertgrupi kontaktisik Liina Lehis ütles, et tavapäraselt on tunnustusüritus, kus jagatakse välja ka maakonna kultuuri- ja spordipreemiad, uue aasta alguses.

Järvamaa omavalitsuste liit ootab kultuurielu edendaja, kultuurihoidja ja parima kollektiivi preemia kandidaate 7. jaanuarini. Neid võivad esitada valla- ja linnavolikogud ning -valitsused, kultuuri-, haridus- ja teised asutused, mittetulundusühingud, seltsid, klubid, ühendused, asutuste juhtkonnad, hoolekogud, nõukogud, kollektiivid ja üksikisikud.

Taotlused peavad sisaldama kandidaadi iseloomustust ja esitamise põhjendust. Kindlasti tuleb märkida kandidaadi kontaktandmed (iga päev kasutatav e-aadress, postiaadress ja telefoninumber).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles