Esibatuudihüppaja läheb üle meistriklassi

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Krete Kaasik osales Bakuus oma viimasel noorteklassi suurvõistlusel. Nüüd terendab ees meistriklass veelgi tugevamate konkurentidega.
Krete Kaasik osales Bakuus oma viimasel noorteklassi suurvõistlusel. Nüüd terendab ees meistriklass veelgi tugevamate konkurentidega. Foto: Katrin Kaasik

Novembris osales Kati spordiklubi batuudihüppaja Krete Kaasik Bakuus noorte batuudihüpete maailmameistrivõistlustel. See jäi talle rahvusvahelisel areenil viimaseks juunioride klassi mõõduvõtuks, sest algavast aastast peab 21aastane Kaasik hakkama võistlema täiskasvanute ehk meistriklassis.

Krete ema ja treener Katrin Kaasik ütles, et nad sõitsid Bakuusse Eestit esindama eesmärgiga anda endast noorteklassi viimasel võistlusel parim. «Krete on varemgi rahvusvahelistel võistlustel käinud, seega hästi kursis, kui tugeva konkurentsiga tuleb tal arvestada,» lausus ta ja täpsustas, et need olid Kretele juba kuuendad noorteklassi maailmameistrivõistlused.

Kaasiku ütlust mööda oli Bakuus esindatud 32 riiki ja juunioride klassis võistles 47 naissportlast. «Vähim eesmärk oli olla esimese poole sees, ambitsioonikam aga tulla esikümnesse,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles