Uhke pilt: eurosaadikule kuulunud auto särab kui pühademuna

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy

Taikse külaseltsi eelmisel aastal korraldatud jõuluvalguskonkurss „Loome jõulusära Järvamaale” saab järje ka tänavu ning juba on mitmest maakonna paigast laekunud fotosid põnevalt ehitud majadest, akendest ja autodestki. Uhked jõulutuled sai külge ka üks neljarattaline, mis varem oli praeguse erosaadiku Urmas Paeti sõiduvahendiks.

Taikse külaseltsi Facebooki lehel on näha galeriid praeguseks konkursile laekunud fotodest ja teiste seas püüab pilku valguskettidega ehitud Audi 6. Tegemist on Järvamaa kutsehariduskeskuse Särevere õppekoha mootorsõidukitehnika eriala teise kursuse õpilaste Maylren Remmelkoori, Kevin Kuuspalu ja Joonas Palmisto ning õpetaja Tõnu Taalimäe ühistööna sündinud ettevõtmisega. Kommentaariks on kaunistajad märkinud, et tegemist on Urmas Paeti endise Audiga, mis nüüd hoopis JKHKs õppeauto ülesandeid täidab.

„Näib, et see võis olla välisministeeriumi ametiauto ajal, kui seal välisministrina töötasin,” ütles praegune Europarlamendi saadik Urmas Paet ise fotosid lähemalt uurides Järva Teataja järelpärimisele vastuseks. „Oli hea auto ja seda juhtisid eriti head autojuhid,” lisas Paet veel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles