Paide varivolikogu teise istungi kokkuvõte

Järva Teataja
Copy
Paide varivolikogu istung.
Paide varivolikogu istung. Foto: Dmitri Kotjuh

12. detsembril kogunes Paide varivolikogu oma esimesele komisjonipäevale. Päeva esimeses pooles said varivolikogu liikmed Tartu linnaarhitektilt Tõnis Arjuselt ülevaate linnaruumi plaanimisest. Seejärel selgitas kodanikuaktivist Urmo Kübar, kuidas peaks käima koostöö linnajuhtide ja kodaniku vahel.

Pärast ettekandeid mindi sisuliste ja konkreetsete teemade juurde, algas komisjonide töö. Ka komisjonides viibisid oma ala eksperdid, näiteks tegi Paide linnavolikogu aseesimees Alo Aasma sissejuhatuse regionaalarengu komisjonile (varivolikogu otsusega on uus nimetus regionaalarengu ja keskkonnakomisjon) eelarve toimimisse. Hariduskomisjonis (varivolikogu otsusega on uus nimetus haridus- ja kultuurikomisjon) andis eksperthinnangu Paide linna hariduse peaspetsialist Enn Lehtpuu.

Komisjonides arutleti kümne teema üle ja päeva lõpuks otsustati saata kõik arutusel olnud punktid varivolikogu istungile, et nagu Paide linnavolikogu (ainult üks päeva varem), saaks langetada ühiselt suure laua taga otsuse, kas punkte toetada või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles