Karatekad käisid Narvas

Järva Teataja
Copy
Karate. Pilt on illustreeriv.
Karate. Pilt on illustreeriv. Foto: Du Yu via www.imago-images.de

Laupäeval (18.12) toimus Narvas rahvusvaheline Kyokushinkai Karate turniir "Narva Noorte Kumite".

Karateklubi Täht osales võistlustel viieliikmelise võistkonnaga, kellele kõigile oli see esimene kumitevõistluse kogemus.

Karateklubi Täht treener Tarmo Alt andis teada, et 10-11aaastaste ja kuni 30 kg kaaluvate võistlejate seas pidas Enry Vahtre kaks tehniliselt head võitlust, millest ühe võitis ja teise kaotas. „Mõlema võitluse ajal suutis Enry hoida kontrolli asendi ja tehnikate üle. Kaotust tuli tunnistada alles lisajajal ja seda mitte punktidega vaid kohtunike hääletusega.,” kirjeldas treener. „Kokkuvõttes tuli tubli teine koht.”

Enry vend Egert Vahtre pääses samuti edasi teise ringi ja tuli võistlustelt tagasi ühe kaotuse ja ühe võidu ning oma võistlusklassi, 12-13aastased ja. kuni 40 kg teise kohaga.

Aron Lina võistles 12-13aastaste ja kuni 60 kg võistluklassis ja suutis endast selgelt suurema kogemusega vastasele pakkuda matši esimesel poolel head vastasseisu. Edasi sai vastase kogemus ja tehniline mitmekülgsus ülekaalu ja Aronil tuli leppida kaotusega. Kokkuvõttes siiski kolmas koht. Ka Hendrik Seera ja Rasmus Rooba pidid mõlemad oma võistlusklassis leppima kolmanda kohaga. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles