Linnameeskond sai uue abitreeneri

Järva Teataja
Copy
Ats Sillaste.
Ats Sillaste. Foto: Paide linnameeskond

Paide Linnameeskonna treenerite tiim sai täiendust 33-aastase Ats Sillastega, kes asub tööle esindusmeeskonna abitreenerina.

 

Sillaste juhendas alates 2016. aasta maikuust FC Flora U21 meeskonda, esmalt abitreeneri rollis ja alates 2018. aastast peatreenerina. Aastatel 2017-2020 oli Sillaste Eesti U21 koondise abitreener, seejuures peatreeneriks oli kuni 2019. aasta suveni Karel Voolaid. Alates tänavuse aasta algusest on Sillaste olnud Eesti U16 koondise peatreener.

Mängijakarjääri jooksul esindas Sillaste 9 korral Eesti U21 koondist ja lõi ühe värava. Tugev side on tal ajaloost olnud ka Paide Linnameeskonnaga, kus aastatel 2010-2011 ja 2015 tegi Sillaste kaasa 61 Premium liiga mängus, lüües 10 väravat. Veel on ta meistriliigas esindanud Viljandi Tulevikku, Sillamäe Kalevit ja Tallinna Kalevit ning kokku löönud 185 mängus 16 väravat.

Ats Sillaste: “Kui mulle pakuti kohta Paide Linnameeskonna treenerite tiimis, tegi see südame seest soojaks. Juba mängijana tundsin end siin koduselt, sest ümberringi oli palju häid ja edasipüüdlikke inimesi. Teeme kõvasti tööd ja vaatame, kuhu see meid kannab. Loodetavasti pakume Paide fännidele palju häid emotsioone ja meeldejäävaid hetki. Minul on, mida uuelt hooajalt oodata. Olen valmis!”

Peatreener Karel Voolaid: “Treeninggrupi mängijate arv on suur ning minul on väga hea meel, sest Atsi näol on meil nüüd lisaks korralik täiendus, et igapäevane treeningprotsess toimiks efektiivselt ja vastaks professionaalse võistkonna standarditele. Ats on kõrge tööeetikaga, tugev teoorias ja praktikas ning omab meie treenerite tiimis töötamiseks vajalikke isikuomadusi.

Mõistame jalgpalli Atsiga sarnaselt - on oluline, et meie esindusvõistkonna treeneritel oleks ühine ettekujutus sellest, kuidas me jalgpalli näeme ning kuidas me tahame, et meeskond mängiks. Minu jaoks on oluline ka see, et ta on töötanud ise nii abi- kui peatreenerina, oskab võtta rohkem vastutust ning mõistab hästi võistkonna arendamise protsessi põhimõtteid. Tere tulemast võistkonda Ats!”

Paide Linnameeskonna uue peatreeneri Karel Voolaidi taustajõududes jätkavad abitreenerina ka Erki Kesküla, väravavahtide treener Jüris Sahkur, fitness treener Andrei Veis ja füsioterapeut Riina Riisik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles