Kolme kooli vilistlaste kunstitöödest valmib suve lõpuks näitus

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Viie aasta tagusel Paide 3. keskkooli ja ühisgümnaasiumi kokkutulekul said vilistlased jalga keerutada ansambli Justament saatel.
Viie aasta tagusel Paide 3. keskkooli ja ühisgümnaasiumi kokkutulekul said vilistlased jalga keerutada ansambli Justament saatel. Foto: Sound Grupp/Facebook

Paide 3. keskkooli, ühisgümnaasiumi ja Hillar Hanssoo põhikooli vilistlaste kokkutulek on järgmise aasta 26. ja 27. augustil, et tähistada 45 aasta möödumist kooli loomisest. Tavapäraste ürituste ja kokkusaamiste kõrval plaanivad korraldajad seekord kunstiandega vilistlaste loomingust erilise näituse kokku panna.

Paide 3. keskkooli vilistlane Jane Kiristaja ütles, et vilistlaskogu tahab seekordsel kokkutulekul kasutada eelmistest aastatest rohkem esimest koolimaja, kus praegu tegutsevad Järvamaa keskraamatukogu ja Paide kunstikool. «Kuna kunstikool on kasutanud hoone koridore edukalt näitusteks, siis tekkiski idee koguda kolme kooli vilistlaste töid läbi aegade ja panna neist kokkutuleku ajaks kokku näitus,» selgitas ta.

Kiristaja lisas, et kõigi vilistlaste kunstiliste saavutustega pole korraldustoimkond kursis, mistõttu on neil palve, et kui keegi vilistlastest on koolijärgseil aastail loomega tegelenud ja on valmis oma töid koolikaaslastele näitama, võtku julgesti ühendust. Kirjutada võib aadressil janekiristaja@raamat.paide.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles