Fotod ja video! ⟩ Viis inimest sattus avariisse, nende seas ka viimaseid päevi rase naine (4)

Urmas Glase
Copy

Täna kell 11.43 sai häirekeksus teate, et Paide-Roovere-Kuimetsa tee 18. kilomeetril Piiumetsas otse Järvamaa piiril on toimunud raske liiklusõnnetus, kus kaks sõidukit tegid laupkokkupõrke.

Mõnedsajad meetrid Järvamaa piirist Piiumetsas vastu Vahastut sattus Škoda ja Renaulti kokkupõrkes avariisse viis inimest, teiste seas viimaseid päevi lapseootel naine ja seitsmeaastane laps.

Järva politseijaoskonna välijuht Indrek Jegorov ütles, et kiirabi viis sündmuskohalt tervisekontrolli kolm inimest, kellest üks, Škodas sõitnud täiskasvanud kaasreisija osutus kannatanuks, kes vajas ka haiglaravi.

"Škoda juht kaldus sõidukiga vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku vastutuleva sõiduautoga Renault. Mõlemad juhid olid kained, omasid juhtimisõigust ja autodel olid talverehvid. Ilmselt sai õnnetuse põhjustanud esmase juhiloaga Škoda juhile määravaks vähene sõidukogemus ja oskamatus seetõttu libedal teel valida õiget sõidukiirust," pakkus välijuht.

Ka põhimaanteedel valitseb kohati ohtlik libedus

Täna kell 11.20 sõitis Tallinna poolt tulnud Volkswagen Passati juht tagant otsa ees vasakpööret sooritanud sõidukile. Õnnetuses inimesed viga ei saanud, küll sai kannatada taganttulija auto esiosa.

Täna kell 11.20 paiku toimus Võõbus Tallinn-Tartu maantee Matsimäe tee ristmikul kergem kokkupõrge.
Täna kell 11.20 paiku toimus Võõbus Tallinn-Tartu maantee Matsimäe tee ristmikul kergem kokkupõrge. Foto: Urmas Glase

"Sõitsin lubatud kiirusest pigem 10 kilomeetrit aeglasemalt aga ikka ei aidanud. Nii libe oli, et lamellidega polnud midagi teha, lihtsalt libisesin eesmisele selga. Moodne auto on nii tark, et enam käima ei lähe. Sain palju autoga inglise keeles suhelda ja autoabi helistas ka kohe. Täitsime kiiresti paberid ära ja nüüd jääb üle puksiiri oodata," ütles õnnetu autojuht.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles