Teine koroonaasta mõjutas spordis omajagu

Järva Teataja
Copy
Piret Maaring
Piret Maaring Foto: Ants Leppoja

Järva Teataja spordiosakond jätkab traditsiooni ning võtab vana saada vana spordiaasta ära ja võtab uue vastu spordiinimeste endi poolt tehtud kokkuvõtetega.

Oma omavalitsuses ning maakonna spordielu käekäigust räägivad Järvamaa spordiliidu tegevjuht Piret Maaring, Järva valla spordi- ja rahvatervise spetsialist Jaak Tammik, SA Paide spordikeskuse juhatuse liige Erich Petrovits ning Türi spordiklubide liidu juhatuse esimees Paul Poopuu.

KOMMENTAAR

Piret Maaring

Järvamaa spordiliidu tegevjuht

2021. aasta Järvamaa spordis jääb meelde kui piirangute aasta, sest osadel spordialadel jäid võistlused ära ja meistreid ei selgitatud.

Kuid positiivsest rääkida, siis liikumisaktiivus see vastu on meie inimeste seas suurenenud. Kolmandat aastata toimus maakondlik liikumissari “Järvamaa Järvede jooksud”, mis püsititas nii mõnegi jooksu osalusrekordeid.

Suvel toimunud Eestimaa omavalitsuste suvemängudel Käärikul, kus Paide linn saavutas linnade arvestuses esikoha Türi vald kolmanda koha ja Järva valla sportlased kaheksanda koha suurte valdade arvestuses.

Augustis võistlesid Järvamaa seeniorsportlased Narvas ja tõid Järvamaa esindusele kolmanda koha väikeste maakondade arvestuses.

Kiidusõnu jätkub meie tublide spordiklubidele, kes suutsid plaanitud võistlused korraldada ja oma võistlejad tiitlivõistlustele saata.

Aasta lõpus on maakonna 2021. aasta parimate valimistele esitatud rekordarv parimaid sportlasi. Peale jõule algab Järvamaa Sporditähe hääletus spordirahavale ja parimate valimine spordiklubidele.

Spordiaasta võtame seekord kokku 16. jaanuaril Särevere mõisas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles