Türi spordihoonel täitus esimene täisaasta

Järva Teataja
Copy
Konesko Türi spordihoone
Konesko Türi spordihoone Foto: Erakogu

Türi Spordiklubide Liidu spordirajatiste haldusjuht Martin Kaschan tunnistas Konesko Türi spordihoonest esimese täisaasta kokkuvõtet tehes, et on olnud huvitav ja kogemusi pakkuv aasta.

Aasta algas paljulubavalt, kui paljud piirangud kaotati ning hakati lubama ka ühistreeninguid. Seda aga mitte kauaks – jaanuari lõpust kuni sisuliselt juunikuuni polnud rühmatreeningud lubatud. "Selle sisse mahtus ka aeg, kui pidime uksed sulgema peaaegu kaheks kuuks. Õnneks tehti erand, kui saime lahti hoida jõusaali ning kohalik kogukond sai spordirõõme nautida individuaaltreeningute näol."

"Maja töötajad said sel keerulisel ajal õnneks panustada teistmoodi – korrastasime Tolli metsa terviseraja võsast ning tegime eraldi koertejalutusraja, mida hetkel kasutatakse väga usinalt. Suvel kaotati piirangud ja augusti alguses toimusid mitmed spordilaagrid, näiteks Eesti tüdrukute võrkpallikoondis eesotsas treenerite Raigo Tatriku ja Andrei Ojametsaga. Augusti keskel kehtestati tõendiküsimise kohustus, mis andis vähemalt vabaduse korraldada üritusi, võistluseid ja viia läbi treeninguid. Hetkel on võimalik harrastada lastel vähemalt 8 erinevat spordiala, lisada veel juurde täiskasvanute treeningud. Kokku on sel aastal toimunud Konesko Türi spordihoones 37 erinevat võistlust või üritust ja külastatavus on olnud aasta jooksul üle 23 000 korra, sinna sisse pole arvestatud lapsi, kes koolis kehalise kasvatuse tundide raames ruume kasutavad. Muidugi mahtus aasta sisse ka suurtoetaja leidmine AS Konesko näol, mis näitab, et keerulisel ajal on võimalik teha suuri otsuseid."

Järgmiseks aastaks on juba planeeritud väga palju võistluseid. IMSport/Järvamaa jätkab võrkpallimängude pidamist, tulemas on Maadluse Eesti meistrivõistlused ning muud kohalikud- ja lastespordivõistlused. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles