Noorte suusasarja etapp peetakse Valgehobusemäel

Järva Teataja
Copy
Swedbank - Hawaii Expressi noorte suusasari, III etapp, klassika Kangrumäel
Swedbank - Hawaii Expressi noorte suusasari, III etapp, klassika Kangrumäel Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

8. jaanuar toimub Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses Alexela Noortesarja teine etapp.

Noortesari sai alguse 18. detsembril Haanja puhke- ja spordikeskuses, kus selgitati vabatehnika eraldisõidus välja võitjad kaheksas eri vanuseklassis.

Kohal olid ka Järvamaa suusaklubide, Ambla SK ja RR suusaklubi noored, kellest viimased tulid mitmel korral omas vanuseklassis ka esikolmikusse.

„Haanja suusakeskus oma kvaliteetsete radade ja tasemel korraldustiimiga oli hooajale avapaugu andmiseks suurepärane koht. Suur tänu kõigile noortele, nende treeneritele ja klubidele, kes kohale tulid ja suusapäeva vägevaks tegid! Hea meel on tõdeda, et huvi noortesarjas osalemise vastu on endiselt kõrge – kokku oli avaetapi stardinimekirjas ligi 400 noort poissi ja tüdrukut.,“ ütles Eesti Suusaliidu murdmaasuusatamise ala juhataja Ave Nurk.

Noorte suusasarja alanud hooaja järgmised etapid toimuvad 8. jaanuaril Valgehobusemäel, 5. veebruaril Otepääl, 27. veebruaril Tamsalus ja 26. märtsil Alutagusel.

Suusasari on tervet hooaega läbiv võistlussari, mille läbiviijaks on Eesti Suusaliit koostöös liitu kuuluvate klubide ja kohalike spordikeskustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles