Linnameeskonna noored alustasid jalgpalliaastat ühe kummalise mänguga

Järva Teataja
Copy
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Marko Saarm

5. jaanuaril toimunud U19 Eliitliiga Meistriliiga eelringi kohtumine Paide Linnameeskonna ja JK Narva Transi vahel jäi lõpuni mängimata, mäng jätkub 16. jaanuaril.

U19 Eliitliiga Meistriliiga eelringi reeglite kohaselt tuleb kõikides kohtumistes selgitada võitja, mis tähendab, et viigilise tulemusega normaalajale järgneb penaltiseeria. U19 Paide Linnameeskonna ja U19 JK Narva Transi vahelise eelringi avakohtumise mänguseis oli 90 minuti täitudes 1:1, ent kohtunike eksimuse tõttu ei järgnenud lõpuvilele penalteid.

Reeglitepärase lõppseisu tagamiseks mängivad meeskonnad kohtumise lõpuni eelringi viimase vastasseisu eel EJLi jalgpallihallis 16. jaanuaril kell 11. Taasalustatud mängus osaleda ehk penalteid lüüa võivad ainult need 11 mängijat, kes olid lõpuvile ajal väljakul. Mängijaid asendada või vahetusi teha ei ole lubatud.

U19 Eliitliiga Meistriliigas on mängimata veel kaks vastasseisu, kui EJL jalgpallihallis astuvad 9. jaanuaril kell 13 väljakule JK Tabasalu ja Paide Linnameeskond ning 16. jaanuaril kell 13 läheb Tabasalu vastamisi JK Narva Transiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles