Türi vallavanem: Tänane vallavalitsus on koos, et vaadata laiemat pilti

Järva Teataja
Copy
Ele Enn
Ele Enn Foto: Dmitri Kotjuh

5. jaanuaril toimus Türil volikogu istung, kus vallavalitsus tegi ettekande Kohaliku Omavalitsuse korralduse seaduse planeeritavatest muudatustest ning soovist olla nende muudatustega kaasas või pool sammu ees. Planeeritavate muudatuste juures on olnud ka opositsiooni jäänud eelmine valitsus, kelle heakskiit on riigi seaduse muudatusele antud, kirjutab Türi vallavanem Ele Enn.

Nimelt muutuva seadusandlusega, ei saa olla vallavalitsuse ametnik vallavalitsuse liige ja teise muudatusena, et omavalitsuse ülesandeks saab ka ettevõtluse toetamine ning töökohtade arendamine.

Täna oleme astunud juba mitu sammu ka selle muudatuse poole. Tänane vallavalitsus on koos, et vaadata laiemat pilti, viia volikogu tahet ellu ning olla ametnikele toeks. Sammud uuenduste poole on alati rasked. Ka siis, kui hingel ollakse selle seadusemuudatuse poolt on raske tunnistada, et me ise peame ka muutuma. Vaadates tulija pilguga meie tänast vallavalitsust on palju tõmmatud ametnike osas kokku, üsna suur on ülekoormatus. Iga valimiste järel tuleb alati muutusi ja inimeste murdumist, peame taastama töörahu, et uue visiooniga edasi minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles