Korvpallimeeskond seab uusi eesmärke

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide Viking Window mängija Kaspar Rätsepa (valge-sinine) teekonda korvini tõkestab suisa viis vastasmängijat. Sellist vaate­pilti ei näe korvpallis just sageli.
Paide Viking Window mängija Kaspar Rätsepa (valge-sinine) teekonda korvini tõkestab suisa viis vastasmängijat. Sellist vaate­pilti ei näe korvpallis just sageli. Foto: Viking Window/facebook

Sel nädalal korvpalli esiliigas järgmist mänguringi alustav Paide Viking Window meeskond püsib kindlal kursil jõuda kaheksa tugevaima meeskonna sekka, et pääseda esmalt väljalangemismängudele ja seejärel esinelikussegi.

Meeskonna mänedžer Janno Viilup ütles, et esimese 11 mängu järel hoiab meeskond viiendat kohta, millest enamat oleski liiast tahta. «Hooaja algus oli väga rabe, sest saime erinevalt meistriliiga duubelmeeskondadest treeninguid alustada hiljem ja mänguvorm polnud kohe selline, et vastastele hambaid näidata,» lausus ta.

Samuti oli Viilupi ütlust mööda mitu mängijat hooaja algul vigastustega rivist väljas ning üht mängijat segasid koroonapiirangud. Sellest tingituna oli varumeeste pink lühike ja koosseis ootuspärasest hõredam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles