Uuel aastal alustas Järva vallas kolm uut asutust

Järva Teataja
Copy
Arlet Palmiste
Arlet Palmiste Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Uuel aastal alustas Järva vallas kolm uut asutust- noorsootöökeskus, kultuurikeskus ja spordikeskus.

Järva Valla Noorsootöökeskus, mida konkursi korras valiti juhtima senine vallavalitsuse noorsootöö spetsialist Aune Suve-Kütt, koondab enda alla kõik Järva valla noortekeskused, mis pakuvad kogukondades avatud noorsootöö teenust.

Põhja-Järva Kultuurikeskus moodustati Ambla Kultuurikeskuse, Albu Rahvamajade ja Aravete Külamuuseumi ühendamisel. Selle eesmärgiks oli samade ressursside juures piirkonna kultuurielu parem korraldamine. Selleks moodustatud uus meeskond korraldab sündmusi ja kultuurielu ühtsena kogu piirkonnas. Kai Kanarik Reineverest hakkab korraldama projektipõhiseid sündmusi ja hoolitseb turunduse eest. Aire Pitk Mägiselt asub ametisse muuseumi juures, võttes enda kanda haridusprogrammid ja näituste korraldamise. Juhatajana jätkab Arlet Palmiste Sääskülast.

Järva Valla Spordikeskus, mida konkursi korras valiti juhtima endine Järva valla spordi ja rahvatervise spetsialist Jaak Tammik, haldab kogu spordivaldkonda Järva vallas.

Keskuse alla kuulub viis hoonet: Aravete spordihoone ning Järva-Jaani, Koeru, Koigi ja Imavere võimlad. Lisaks Järva vallas asuvad spordirajatised (suusa- ja disc golfi rajad, erinevad mänguväljakud, tenniseväljakud, palliplatsid ja kergejõustikustaadionid), mida vallas on ca 60–70. Neid tuleb hallata ja arendada.

Asutuse juriidiline aadress on Aravete spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles