Maakonna suurpidu läheb kolmandale katsele

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Kahel järjestikusel kevadel on üle saja aasta pikkuse traditsiooniga Järvamaa laulu- ja tantsupidu ära jäänud. Korraldajad on lootusrikkad, et tänavu õnnestub maakonna taidlejatel ühisel peol siiski
kokku saada.
Kahel järjestikusel kevadel on üle saja aasta pikkuse traditsiooniga Järvamaa laulu- ja tantsupidu ära jäänud. Korraldajad on lootusrikkad, et tänavu õnnestub maakonna taidlejatel ühisel peol siiski kokku saada. Foto: Dmitri Kotjuh

Koroonapandeemia ja mitmesuguste sellest tulenevate piirangute tõttu on juba kahel järjestikusel kevadel Järvamaa laulu- ja tantsupidu pidamata jäänud. Ent korraldajad pole alla andnud ja on lootusrikkad, et tänavu kevadel maakonna suurpidu Koerus siiski aset leiab.

Alates eelmisest nädalast kuni 10. veebruarini on kollektiividele peole kirjapanek avatud. 28. mail Koeru keskkooli staadionile kavandatud laulu- ja tantsupeol «Aeg-ajalt tuleb küsida...» osaleda soovivate kollektiivide kirjapanek pidanuks algama juba eelmise aasta oktoobris.

Ent sügisel saabunud kolmas pandeemialaine tingis selle, et korraldusmeeskond otsustas kirjapaneku uue aasta algusse lükata. Lootuses, et vahepeal ei saabu järjekordset suurt nakatumislainet ning koorid ja tantsurühmad saavad kokku tulla, et peo repertuaari harjutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles